• Herfststilte …..en toch nog...

  • Herfststilte ….. en toch nog….

    Of het aan de overgang van zomer- naar wintertijd heeft gelegen? De redactie weet het niet. Het was in ieder geval erg stil op hardloopgebied in het weekend van 30 oktober. De IJzeren Man Cross in Weert trok geen Grenslaupers. De Van Oers Marathon in Etten-Leur gaf ook geen nieuws over deelnames.  Van andere wedstrijddeelnames werd verder geen gewag gedaan, behalve van de deelname door Michel Hoeken aan het Bosloopcriterium in Oudsbergen (B). 9 Km zette hij op zijn teller in 54 minuten en 17 seconden. Hij was goed bezig! Het blijft echter een kort, heel kort artikel deze keer. Dit was het. Of tóch niet?

    Oh ja, dat geeft even ruimte om te herinneren aan de 32e Halve van Ell. Deelnemen? Schrijf je in via https://inschrijven.nl/form/2022112716360-nl of kijk voor info op www.degrrenslaupers.nl.

    Ook kan er op 20 november deelgenomen worden aan de Grenslaup Vosseven 67 in Stramproy.

    Wil je ook bij zon, licht, duisternis, weer en wind trainen? Ook je conditie opbouwen? Ook je hardloopambities uitbreiden? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl