• Hardlopen, politiek, halve marathon, gastlopen.

  • Hardlopen, politiek, halve marathon, gastlopen.

    Een week vol Grenslaupers-activiteiten, daar kijken we op terug en ook op vooruit. Afgelopen maandag de commissievergadering van de 32e Halve Marathon. Die gaat op 27 november 2022 door. Startlocatie ondergaat wijziging, tijdregistratie gaat anders gebeuren, parcours kent veranderingen, inschrijving kan alleen nog van tevoren, hoogte inschrijfgeld is veranderd, eindherinnering is besproken, categorieën prijzengeld zijn bekeken, afstanden naast de 21,1 wijzigen in lengte. Kortom, bij de halve gebeurt wat. Meer nieuws op de website, de aankomende flyer en via de PR. Blijf het volgen.

    Dan was er deze week een leuke gebeurtenis om te melden. Dirk Jimmink, één van onze leden, gaat aan een nieuwe uitdaging beginnen, gemeenteraadslid. Afgelopen dinsdag is hij beëdigd tot raadslid van de gemeente Leudal voor het CDA. Dirk wensen we veel succes in zijn nieuwe functie.

    Dan zijn er nog de Gastlopen. Een fenomeen binnen de Grenslaupers. Een aantal staan er reeds gepland, mogelijk komen er nog een aantal bij. Deelname staat open voor iedereen, ook niet-Grenslaupers. Op andere locaties dan de normale trainingslocaties worden routes uitgezet over diverse afstanden tussen 6 en ongeveer 15 km. Door middel van gpx-files of kaartjes kunnen deze parcoursen dan door wandelaars of tempogroepen gelopen worden. Kijk op de website waar, wanneer en over welke afstanden gastlopen gaan.

     Het 6 weken gratis meetrainen geldt nog steeds en geldt altijd. Heeft al enkele nieuwe mensen opgeleverd, die in een probeerfase zitten. Wil jij ook gratis 6 weken meetrainen om te proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl