• Hardlopen leuk, leuk hardlopen.

 • Hardlopen leuk, leuk hardlopen.

  Hardlopen is leuk. Je bent goed in beweging, activeert je hele lijf en ledematen en het is uitermate gezond. Leuk hardlopen is de andere kant. Voor de een is dat letten op tijden, snelheid, stappen, passen, mede-hardlopers en competitie. Voor een ander is leuk hardlopen de rust, de natuur, koppie leegmaken, ontspannen, niets moeten, gewoon lekker bezig zijn zonder veel stress.

  Bij De Grenslaupers kun je beide vormen doen, maar vooral leuk hardlopen.

  Wil je leuk trainen en zonder stress je trainingsrondjes draaien, dan is de Grenslaup Vosseven ‘the place to be’. Kiezen uit 4 verschillende parcoursen, 1½ uur gewoon je hardloopding doen, geen wedstrijddruk. De 69e editie liet dat weer zien. Zeer mooi weer in vergelijking met de dagen ervoor, een parcours dat er goed bij lag, afwisseling, lopen onder zonnestralen, de kans op een prijs(je) bij de verloting vooraf, kortom gezellig.

  Thijs van Pol, Kristel Evers, Helmi Truijen, Hans Truijen, Henny Offermanns, Wilma van Muijen, Johan Hartjes, Sonja van Melick waren de aan de start staande Grenslaupers. Ze liepen verschillende afstanden, samen of alleen, maar wel gewoon leuk!

  Roel Roumen (kwart marathon, 50.11) en Henk Janssen (halve marathon, 1.56.42) liepen afhankelijk van hun afstand 1 of 2 leuke ronden in Posterholt bij de Annendaalloop, een klassieker onder de hardloopwedstrijden in de regio net als de Halve van Ell.

  Wil je ook voorbereidingen treffen voor lichte en zware hardloopevenementen? Wil je ook van de 1e tot de laatste dag bij regen, lage temperatuur, zon, licht, duisternis, wind tégen en wind méé  en alle ander weer en wind trainen? Wil je ook mooie dingen beleven? Ook je conditie opbouwen? Wil je gewoon leuk (leren) hardlopen? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl

  Voor foto's van de Grenslaup Vosseven 69 zie fotopagina.