• Hardlopen bij vorst en hoog water

  • Hardlopen bij vorst en hoog water

    Een geweldig mooi wekend om hard te lopen. Een geweldig mooi weekend wat betreft het weer, de temperaturen. Heel veel mensen maakten daar ook gebruik van. Gingen wandelen, fietsen, hardlopen, mountainbiken en enkele waaghalzen in het oosten van Nederland stonden zelfs al op de schaatsen.

    Ook heel wat Grenslaupers waren op een sportieve manier onderweg. Het wordt echter steeds moeilijker om gemotiveerd te blijven, naarmate de lock-down langer duurt en avondklok is ingesteld en aantal besmettingen maar langzaam naar beneden gaat. Foto’s hebben we niet echt gezien en gekregen. Daarom een opname van het hoge wtaer in natuurgebied Leudal gemaakt nabij de Ursulamolen vanmorgen. Zit fiks wat beweging in het af te voeren water.

     

    Beleef – zo gauw alle beperkingen opgeheven zijn - het samen trainen, het samen lopen, het samen sporten, de gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus. Kom gewoon (als het weer mag en kan) gratis 6 weken bij ons hardlopen en meetrainen! Maak het trainen in een groep gelijkgestemden mee. Ervaar de gezelligheid, de trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen! Meld je via secretariaat@degrenslaupers.nl of 06-21573196.