• (Hard)loopzondag

 • (Hard)loopzondag.

  Er kwamen heel wat meldingen binnen van Grenslaupers die ergens aan trimloop of wedstrijd hadden deelgenomen. Hieronder het lijstje met de prestaties.

  Grenslaup Vosseven 77

  Een zeer fraai aantal sportievelingen aan de start. Goed weer, modderig parcours (sommige delen), nieuwelingen erbij. Gezellige boel ook achteraf! Zou het aan de dubbele 7 gelegen hebben? Aan het weer?

  December gaat de 78e aflevering van deze trimloop brengen.

  De gemaakte foto’s van deze trimloop kun je zien via deze LINK.

  Gemeentelijk Bosloopcriterium

  De bosloop van deze zondag vond plaats in Gruitrode (B). Enige Grenslauper, Michel Hoeken. Met zware benen op niet zijn beste dag legde hij 9 km af in 56:13. Een reden voor de mindere dag kon Michel niet geven. We hebben nog even gegist, maar hebben het daarbij gelaten. Kan verkeren.

  Zevenheuvelenloop Nijmegen

  Harold Schroen – sinds kort Grenslauper – was bij de Zevenheuvelenloop in Nijmegen te vinden. Mooie prestatie zette hij neer op de 15 km met 1:25:00. Pittig bij dit weer en de nodige hellingen die genomen moesten worden. Hij is daarmee snel na de toetreding tot ons volkje bij de langere afstandslopers gekomen.

  Alfa Bear Trail Schinnen

  De 4e plek waar Grenslaupers te vinden waren. Dit keer maar 1 (Hans Nievergeld), omdat de 2e helaas op het laatste moment verstek moest laten gaan.

  In de mooie, modderige, heuvelachtige omgeving van Schinnen liep Hans gemakkelijk en ontspannen zijn kilometers. Beloning aan het eind… een Alfa bierpakketje.

  De 33e Halve van Ell

  De inschrijving staat nog steeds open. Tot middernacht van de 19e voor het lage voor-inschrijvings-tarief, daarna van de 20e t/m de 24e november 23:59 u. met een toeslag voor late inschrijvers.

  Er is geen na-inschrijving mogelijk op de dag zelf.

  Wil je nog graag deelnemen? Schrijf dan snel in via de inschrijfpagina

  Lid worden van het Grenslaupersvolkje?

  Wil je ook voorbereidingen treffen om je grenzen te verleggen, internationaal te worden, in het buitenland aan wedstrijden deel gaan nemen, trails lopen? Je voorbereiden op lichte en zware hardloopevenementen? Wil je ook van de 1e tot de laatste dag bij regen, lage temperatuur, zon, licht, duisternis, wind tégen en wind méé  en alle ander weer en wind trainen? Wil je ook mooie dingen beleven? Ook je conditie opbouwen? Wil je gewoon leuk (leren) hardlopen? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl