• GV, cursus, "Examen", vergadering

 • GV, Cursus, “examen”, vergadering

  Opnieuw een wat andere titel dan anders.

  GV, Grenslaup Vosseven.

  21 november de 59e trimloop door de bossen van het Vosseven. De inschrijving vond buiten plaats om niet de eigenaren van Nieuw Vosseven te zwaar te belasten met het controleren van de QR codes. Dat gebeurde achteraf toch, omdat de meeste deelnemers nog even binnen liepen voor koffie, gebak of broodje.

  Er werd flink doorgelopen. Niemand ging echter voor de volle 1½ uur, maar hield het – mogelijk door het wat killere weer – eerder voor gezien.

  Cursus

  Theo Halfers, assistent-trainer begon op 20 november aan de cursus hardlooptrainer niveau 3. We wensen hem heel veel succes toe met het volgen en voltooien van deze pittige opleiding.

  “Examen”

  Staat voor een eindopdracht die Helmi Truijen en Wijnand Willems op 24 november krijgen om te slagen voor assistent-trainer. We zijn er dan bij. Als zij slagen – en dat gaan ze doen! – hebben de Grenslaupers 4 assistent-trainers én een hoofdtrainster, Julia Perkovska.

  Vergadering.

  De algemene leden-jaarvergadering stond gepland voor 10 november 2021. Belangrijk, omdat er vanwege Corona in 2020 en 2021 nog geen jaarvergaderingen zijn geweest. Door de huidige maatregelen en de mogelijke aankomende maatregelen om Covid-19 te beteugelen, is ook de ledenvergadering van 10 december uitgesteld naar 11 maart 2022.

  6 weken mag je gratis meetrainen bij De Grenslaupers om te proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op te doen.

  Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl