• Groene 10 mijl, Craenendonck, Grenslaup Vosseven, Dam tot Dam, Bosloopcriterium, 32e Halve van Ell

 • Groene 10 mijl, Craenendonck, Grenslaup Vosseven, Dam tot Dam, Bosloopcriterium, 32e Halve van Ell

  Een zeer wedstrijdrijke week. Overaal was wel iets te doen. Op veel plaatsen ook Grenslaupers erbij. 17 september de Groene 10 mijl van Bree (B). Een podiumplek voor Koen Custers was zeker, maaarrr door de samenvoeging van categorieën greep hij naast de 3e plek en moest in de nieuwe samenstelling genoegen nemen met de 5e. Geen plek op podium dus! Evengoed gefeliciteerd Koen met de prachtige prestatie op de 5 Mijl afstand.

  In Craenendonck de Halve Marathon. Erik Houben – af-en-toe-trainer - prachtig 2e bij de M50.

  Henk Janssen en het grootste deel van zijn gezin namen deel aan de Dam tot Dam loop in Amsterdam (Zaandam). Dat alles in de aanloop naar de marathon van Rotterdam in 2023.

  Michel Hoeken was deelnemer bij de eerste trimloop van het gemeentelijk Bosloopcriterium in Kinrooi. 9 km over modderige wegen en paden in 55.14. Niet onverdienstelijk.

  Dan was er ook nog de Grenslaup Vosseven, de maandelijkse trimloop van De Grenslaupers in de bossen achter vakantiepark Vosseven in Stramproy. Select gezelschap aan de start om keuzes te maken uit de 4 mogelijke parcoursen. Ze hielden het droog tot na de loop, toen kwam het water met bakken uit de hemel vallen.

  Ter afsluiting nog het nieuws, dat de 32e Halve van Ell weer helemaal in de steigers staat. De inschrijving staat open via https://inschrijven.nl/form/2022112716360-nl Deelnemers krijgen een deels gewijzigd parcours voorgeschoteld, er kan alleen voor-ingeschreven worden, de 2 bij-afstanden zijn gewijzigd en zo zijn er nog enkele wijzigingen.

  Ook in zon, licht, duisternis, weer en wind trainen? Ook je conditie opbouwen? Ook je hardloopambities uitbreiden? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl