Grenslaup Vosseven

De Grenslaup Vosseven is een trimloop (geen wedstrijd) die elke 3e zondag van de maand (met uitzondering van de maanden juli en augustus) wordt georganiseerd door De Grenslaupers. Er is een tijdklok aanwezig, er is echter geen officiële tijdregistratie en uitslagverwerking. Het is ook mogelijk om te wandelen.

Locatie: Bossen achter en rond bungalowpark “Vosseven” aan de Lochtstraat in Stramproy.
Inschrijven:  Vanaf  9.00 uur Brasserie “Nieuw Vosseven”, Lochtstraat 28, Stramproy.
Start: 10:00 u. alle deelnemers!
Inschrijfgeld: € 2,00 per deelnemer, jeugd t/m 12 jaar gratis

Er kan gekozen worden uit 4 rondes/parcoursen die met een kleur aangeduid worden:

wit = 1,1 km
geel = 3,1 km
blauw = 3,7 km
rood = 5,6 km

Er hoeft niet steeds dezelfde ronde gelopen te worden. Na elke doorkomst kan voor een ander parcours gekozen worden. Iedere deelnemer bepaalt dat zelf. De maximale looptijd is 1 uur en 30 minuten. Hierin bepaalt de deelnemer zijn eigen afstand. De ronden overlappen elkaar gedeeltelijk en voeren door de bossen en over de fietspaden van het natuurgebied.

Bij het finishen kun je aangeven of er behoefte is aan een tijdbriefje met daarop de gelopen datum en tijd. De afstand kun je zelf invullen.

Brasserie Natuurlijk Genieten “Nieuw Vosseven” verloot iedere maand 3 tegoedbonnen onder de deelnemers.

Wie 8, 9 of 10 keer in één seizoen deelneemt maakt bij de laatste deelname kans op een waardebon van € 50,00 van Natuurlijk Genieten “Nieuw Vosseven”. Er worden 2 bonnen beschikbaar gesteld! Tevens is er dan voor de deelnemers van die dag na afloop een tombola met ongeveer 20 prijzen. 

Ter registratie van de aantallen keren dat iemand deelneemt wordt gevraagd een inschrijfformulier in te vullen. De daarop verstrekte gegevens worden alleen ten behoeve van de Grenslaup Vosseven gebruikt.

Info via wilmavanmuijen@concepts.nl 

Locatie

Parcours

Bekijk hier her parcours

Agenda Grenslaup