• Grenslaup Vosseven, Silvester Gastloop, feest-dagen

 • Grenslaup Vosseven, Silvester Gastloop, feest-dagen

   

  Feest-dagen

  Om daar maar mee te beginnen. Feest en feestdagen. Ze komen er aan, de feest-dagen, Kerst, Oud en Nieuw. Blijf op die dagen ook in beweging, zorg voor balans, ondanks het feestelijke. In ieder geval wensen we alle lezers alvast een gezellig, fijn, sfeervol en geslaagd Kerstfeest.

  Feest komt er aan na Nieuwjaar. De Grenslaupers bestaan in 2024 30 jaar!!! Of we dat vieren, hoe we dat eventueel vieren, dat is nog niet bekend.

   

  Grenslaup Vosseven

  De laatste van 2023 vond plaats op de 17e. De serie van 2024 is aangemeld en gaat door. Vandaag een mooi aantal deelnemers aan de start voor hun kilometers of tijdlopen. Gelukkig lagen de parcoursen er goed bij (enkele stukjes uitgezonderd). Er zijn weer een aantal foto’s gemaakt, die je kunt bekijken via: https://photos.app.goo.gl/Cte9UvRdXi9rBhbU6

  Op www.degrenslaupers.nl/evenementen/ kun je alvast kijken naar de info van de Grenslaup Vosseven in 2024 en de overige evenementen die we organiseren.

  Teutenbosloop Criterium

  Michel Hoeken is de man die aan de belgische zijde van de grens een aantl criteriums bezoekt. In een eerder artikel schreven we al over de Teuten in de Kempenstreek. Daar is een bosloopcriterium naar genoemd. Michel was deze zondag te vinden bij de eerste loop in de serie in Achel. 9 km in 56 minuten en 11 seconden over een pittig en heuvelachtig parcours.

  Silvester Gastloop

  Op 31 december (een zondag dit keer) vindt de jaarlijkse afsluiting van het Grenslaupersjaar plaats met een sportief gebeuren. Je mag zelf de keuze maken, hardlopen of wandelen. Routes zijn op kaartjes beschikbaar. De deelname staat open voor iedereen, ook niet-grenslaupers dus! Daar komt nog bij, dat het gratis is.

  Plaats van handeling (vertrek en aankomst) Boshuis ‘Nieuw Vosseven’, Lochstraat 28, Stramproy. Start voor de hardlopers is 10:00 u. Wandelaars kunnen vanaf dat moment ook vertrekken, maar het is geen probleem, als die later gaan.

  Kijk voor de info ook op www.degrenslaupers.nl/evenementen/

  Lid worden van het Grenslaupersvolkje?

  Wil je ook bij een al 30 jaar bestaande vereniging komen? Wil je ook voorbereidingen treffen om je grenzen te verleggen, internationaal te worden, in het buitenland aan wedstrijden deel gaan nemen, trails lopen, aan trimlopen deelnemen? Je voorbereiden op lichte en zware hardloopevenementen? Wil je ook van de 1e tot de laatste dag bij regen, lage temperatuur, zon, licht, duisternis, wind tégen en wind méé  en alle ander weer en wind trainen? Wil je ook mooie dingen beleven? Ook je conditie opbouwen? Wil je gewoon leuk (leren) hardlopen? Wil je je netwerk uitbreiden, gezellig met andere praten (niet óp de telefoon zitten!)? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl