• Grenslaup Vosseven nr. 67 en nog een weekje tot nr. 32

 • Grenslaup Vosseven nr. 67 en nog een weekje tot nr. 32

  Maandelijks organiseert de Lopersgroep De Grenslaupers een trimloop in de bossen achter bungalowpark Vosseven, de Grenslaup Vosseven. Zondag de 20e voor de 67e keer. Fris weertje, leuke groep deelnemers, enkele wandelaars en gezellig sfeertje. Geen dwang bij deze trimloop, wel tijdregistratie, maar geen uitslagenoverzichten. Geen startnummers, wel 4 verschillende afstanden die door elkaar gelopen kunnen worden. Gewoon, gezellig samen hardlopen door de bossen, over heuveltjes, door de struiken, over fietspaden en single tracks. December 2022 de 68e.

  Dan nog 1 week te gaan tot een ander getal, de 32e. Op 27 november vindt de 32e Halve van Ell plaats. Bij het ter perse gaan van dit artikel nog enkele uren te gaan tot de sluiting van de goedkope voor-inschrijving, daarna wordt het online duurder. Na-inschrijving ter plekke is niet mogelijk.

  50 vrijwilligers staan aanstaande zondag klaar om alles in goede banen te leiden, van start, tot verkeersregeling, afzetten en beveiligen van parcoursen, prijsuitreikingen, verzorging, finish, uitslagen…. En veel meer.

  Nog inschrijven? Ga dan naarhttps://inschrijven.nl/form/2022112716360-nl of kijk voor info op www.degrenslaupers.nl.

  Wil je ook bij zon, licht, duisternis, weer en wind trainen? Ook je conditie opbouwen? Ook je hardloopambities uitbreiden? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl