• Grenslaup Vosseven 60, trainingen én… het weer.

  • Grenslaup Vosseven 60, trainingen én… het weer.

    Was het afgelopen weekend al bar en boos, ook dit weekend – eigenlijk net ervoor – was het weer stormachtig. 2 Stormen richtten nogal wat schade aan en de 3e trok in de loop van de zondagavond over het land. Hierdoor kwam het doorgaan van de 60e Grenslaup Vosseven nog even ter discussie. Besloten werd om die onder aangepaste omstandigheden toch te laten plaatsvinden. 2 Parcoursen werden wegens teveel obstakels op de routes geschrapt. Daardoor bleven slechts de ronden van 3,2 en 1,1 km over. Het weer was nog goed op het moment van de start. De deelnemers hadden weinig tot geen last van de wind, er was vrijwel geen regen en de temperatuur was aangenaam. Bij de finish werd aan elke deelnemer een smakelijke verrassing uitgereikt. Volgende maand de 61e!

    Vorige week o.a. is er een foutje in de berichtgeving geslopen. Henk Janssen gaat naar de Rotterdam Marathon, Hans Nievergeld en Wijnand Willems niet. Die 2 fungeren als trainingsmaatjes van Henk. Ook op de grijze zondagmorgen weer. 25 km brachten ze op de teller in een ronde die via Roermond voerde.

    Wil je ook onder alle weersomstandigheden leren hardlopen? 6 weken mag je gratis meetrainen bij De Grenslaupers om te proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op te doen.

    Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl