• Grenslaup Vosseven

 • Elke 3e zondag van de maand m.u.v. juli en augustus.

  Inschrijven van 09:00 tot 9:50 uur. bij Boshuis "Nieuw Vosseven" Lochtstraat 28, Stramproy. Start is om 10:00 u. op het lange pad achter Bungalowpark Vosseven aan de Lochtstraat in Stramproy.

  Inschrijfkosten: € 2,00 p.p. (kinderen t/m 12 jaar gratis)

  Er zijn 4 verschillende parcoursen en afstanden die wisselend afgelegd kunnen worden. 1½ uur lang kun je ronde of ronden van 1,1 of 3,2 of 3,7 of 5,6 km lopen. De rondes staan met pijlen aangegeven (wit (1,1 km), geel (3,2 km), rood (3,7 km) en blauw (5,6 km)). Terwijl je dat doet kun je genieten van de prachtige natuur en het landschap van Kempenbroek en de grensregio tussen Stramproy en Bocholt.

  Tijdklok is voorhanden, maar uitslagenlijsten worden niet opgemaakt. Indien gewenst ontvangt men na het finishen een tijdbriefje met de gelopen tijd en datum. Afstand kan zelf ingevuld worden. Tijdcontrole tot 11:30 u. ongeveer. Verloting van 3 waardebonnen van Boshuis “Nieuw Vosseven” en 2 andere gadgets. Winnaars verloting worden via publicatie aan de finish bekend gemaakt. 

  Onder degenen die 8, 9 of 10 keer in een seizoen hebben deelgenomen worden in juni 2 diner-bonnen van € 50,00 per stuk verloot, beschikbaar gesteld door Boshuis “ Nieuw Vosseven”. Op diezelfde zondag is er ook een tombola voor de deelnemers van die dag.

  Wandelen is ook mogelijk. Vanaf het Boshuis voeren diverse wandelroutes door de fraaie, bosrijke grensregio. Parkeerruimte is ruim voldoende voorhanden.

  Vóór aanvang worden 3 waardebonnen (€ 15,00 p.st.)  van Boshuis 'Nieuw Vosseven' verloot onder de deelnemers. Vaker komen daar nog andere loterijprijsjes bij.

  Bij de laatste loop van het seizoen (juni) is er na afloop een tombola voor alle deelnemers van die dag. Onder degenen die in het seizoen 8 keer hebben deelgenomen worden 2 waardebonnen van € 50,00 p.st. verloot van Boshuis 'Nieuw Vosseven".

  Info via wilmavanmuijen@concepts.nl

  Meer informatie

 • Parcoursen

 • Locatie