• Gratis? Jazeker! Nog meer? Ja, de Amsterdam marathon.

 • Gratis? Jazeker! Nog meer? Ja, de Amsterdam marathon.

  Hadden we het vorige week over de marathon van Eindhoven, dit weekend was de marathon van Amsterdam (onder andere). Die is niet gratis, dat zal duidelijk zijn. De inschrijving kost een aardig bedrag én je moet ook nog flink wat trainingskilometers maken om de afstand van 42 km tot een goed einde te brengen. Marc Munnecom had de investering gedaan. De kilometers, het inschrijfgeld, de reis, het verblijf en dan ook nog de loop zelf! 42 kilometer en 195 meter. 4 uur 18 minuten en 30 seconden had hij nodig. Een mooie prestatie voor de eerste marathon. Benieuwd zijn we of hij dinsdag op de training is, al is het maar om te vertellen, niet om te lopen. Herstellen is nodig!

  Wat wel gratis is zijn bij de Grenslaupers 2 dingen, de deelname aan de Grenslaup Vosseven (als je lid van de vereniging bent) én de eerste 6 weken met de groep meetrainen (kan ook wel eens langer zijn!). Bij de 66e Grenslaup Vosseven stonden dan ook weer diverse Grenslaupers aan de start. Zij maakten hun kilometers op het voor het overgrote deel onverharde parcours door de bossen van het Vosseven. De temperatuur was deels een spelbreker, bijna 20 graden in oktober! Het is wel eens kouder geweest om deze tijd.

  Niet gratis, maar wel zeker zo mooi is de halve marathon van Ell. Die is op 27 november om precies te zijn. Wil je komen helpen? Wil jij vrijwilliger worden? Meld je dan even via halvemarathon@degrenslaupers.nl

  Inschrijven om deel te nemen als hardloper kan via https://inschrijven.nl/form/2022112716360-nl. Er zijn je in ieder geval al een groot aantal mensen daarbij voorgegaan.

  Wil je ook bij zon, licht, duisternis, weer en wind trainen? Ook je conditie opbouwen? Ook je hardloopambities uitbreiden? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl