• Goed nieuws week!

 • Goed nieuws week!

  We hebben hem te pakken, een week van alleen maar goed nieuws. Hoe dat kan? Weten we niet, maar het slechte nieuws van deze week hebben we even weggelaten (haha)! Scheelt een heleboel negativiteit, ergernis en stress en levert een lach en blije blik p[. Monty Python zong het al: “Always Look on  the Bright Side of Life!”

   

  Theo

  Allereerst onze Theo. Hij is door een groepje zeer deskundige mensen vorige week donderdag geopereerd en inmiddels aan zijn herstel aan het werken. We hopen hem binnenkort weer te mogen begroeten op trainingen (als toeschouwer voorlopig! Het goede nieuws is ook, dat de andere trainers Theo’s taken en trainingen hebben overgenomen en zo zorgen voor de nodige continuïteit. Daar ging afgelopen dinsdag een ongedwongen overlegmoment aan vooraf. Chapeau mannen en vrouwen!

   

  Weer

  Goed nieuws dagen achter elkaar over het weer. Lekkere hoge temperaturen, weerrecords voor september. (Is dat wel zo goed?) Veel zon, weinig regen (eigenlijk geen) en bijna windstil (eigenlijk een minpuntje!).

   

  Henk, Helmi, Hans

  We hebben de 3 H's in ons midden. De eerste, Henk Janssen, nam aan de zaterdageditie van de Pieterberg Trailrun deel. Bij een temperatuur van bijna 30 graden koos hij voor de 14,2 km met 306 hoogtemeters. Na 1:38:03 kwam hij als 41e overall binnen en als 1e M60. Geweldig goede prestatie. Henk, gefeliciteerd!

  De andere 2 H's, Helmi en Hans, vertoefden in Knokke voor een weekendje. Zij kozen er voor om een strandloopje van ongeveer 7 km te doen. Op dat moment was de temperatuur nog te doen en het zeewater verkoelend.

   

  Grenslaup Vosseven

  Die komt er aanstaand weekend weer aan. Voor de 75e keer alweer. Deze trimloop houden we elke 3e zondag van de maand in de bossen achter bungalowpark ‘Vosseven’ in Stramproy. Kijk voor meer informatie op https://www.degrenslaupers.nl/grenslaup-vosseven en probeer er de 17e bij te zijn!

   

  33e Halve van Ell

  Aan deze officiële grote wedstrijd wordt driftig gewerkt door een groepje vrijwilligers die een en ander voorbereiden. Ze doen goed werk om op 26 november aanstaande een groot aantal hardlopers een plezierige hardloopdag te bezorgen. Wil je inschrijven? Klik dan op: https://inschrijven.nl/form/2023112616360-nl

  Mocht je je aan willen melden als vrijwilliger, meld je dan via het formulier op https://www.degrenslaupers.nl/halve-van-ell

   

  Vrijwilligers

  We zijn daar altijd naar op zoek. Bij de Grenslaup Vosseven kregen we er een paar bij om de organisatiegroep te versterken. Bij de Halve Marathon Commissie zoeken we er nog een 3- of 4-tal en voor de uitvoering van de Halve Marathon hebben we er nog een kleine 40 nodig. Meld jij je aan? Stuur je bericht naar info@degrenslaupers.nl

   

  Grenslauper worden? Meetrainen?

  Wil je ook voorbereidingen treffen om je grenzen te verleggen, in het buitenland aan wedstrijden deel te gaan nemen, trails te lopen? Je voorbereiden op lichte en zware hardloopevenementen? Wil je ook van de 1e tot de laatste dag bij regen, lage temperatuur, zon, licht, duisternis, wind tégen en wind méé  en alle ander weer en wind trainen? Wil je ook mooie dingen beleven? Ook je conditie opbouwen? Wil je gewoon leuk (leren) hardlopen? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl