• Go2Run geslaagd.

 • Go2Run geslaagd.

  De voorbije weken stonden voor in eerste instantie 8, later 7 en uiteindelijk 5 mensen in het teken van het succesvol volgen en afronden van het hardloopprogramma Go2Run. Van 0 naar 3 km in 7 – 8 weken. De gele route van de Grenslaup Vosseven was hun ‘examen’-route. Alle 5 geslaagd. Zagen ze er in eerste instantie enigszins tegenop (getuige de foto), na afloop was iedereen tevreden, moe en vooral voldaan. Als afsluitend cadeau een T-shirt als herinnering aan dit projectje. Nu wordt verder getraind naar de deelname aan een 5 km loop over enkele weken. Goed werk van het trainersteam van de Grenslaupers onder aanvoering van Theo Halfers. Ze hebben ook al vooruit gekeken en in het najaar een vervolg gepland in de vorm van nieuw Go2Run project voor beginners.

  Verder was de Grenslaup Vosseven 73 zeer geslaagd met wederom een groter aantal deelnemers dan de voorafgaande maanden. In juni volgt de afsluiting van seizoen 2022-2023 met een tombola voor iedere deelnemer en een verloting van 2 dinerbonnen van Boshuis ‘Nieuw Vosseven’ onder degenen die in het voorbije seizoen minimaal 8 keer hebben deelgenomen.

  Één week eerder – 11 juni – wordt in Stramproy het Beursplein gehouden met deelname van 33 verenigingen die zich daar presenteren. Ook de Grenslaupers zijn daarbij om te laten zien wie ze zijn, wat ze doen en hoe je je bij de vereniging aan kunt sluiten.

  De foto’s van de Grenslaup Vosseven kunnen bekeken worden via: https://photos.app.goo.gl/9uGpuPWMQzS9rEvh7

  Wil je ook voorbereidingen treffen om je grenzen te verleggen, trails te lopen? Je voorbereiden op lichte en zware hardloopevenementen? Wil je ook van de 1e tot de laatste dag bij regen, lage temperatuur, zon, licht, duisternis, wind tégen en wind méé  en alle ander weer en wind trainen? Wil je ook mooie dingen beleven? Ook je conditie opbouwen? Wil je gewoon leuk (leren) hardlopen? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl