• Geslaagd, IJzeren Man Loop én nog 2 weken tot de Gren….

  • Een goed idee van ons aller Angela de Vries heeft tot een voorlopig zeer mooi resultaat geleid. Een aantal Grenslaupers had al zeer lang niet meer getraind en moest daarom opnieuw gaan beginnen met hardlopen. Angela zorgde wekelijks voor een trainingsinfo via een apart appgroepje en stuurde de groep aan. Dat heeft afgelopen donderdag geleid tot het ultieme ‘examen’: Slagen voor 25 minuten (Anita van Pol zelfs 30 minuten!) hardlopen aan één stuk. In de komende weken volgen er nog 2 die dit ‘examen’ ook gaan afleggen. Dit clubje binnen de club kan nu weer aan de reguliere trainingen deel gaan nemen. Gefeliciteerd allemaal!

    In Weert was zondag de IJzeren Man Volksloop. 5 Grenslaupers aan de start, Maria Stienen, Sonja van Melick, Thijs van Pol, Michel Hoeken en Marcel van Aggel. Geen spectaculaire uitslagen op dit vernieuwde parcours.

    6 September komt de organisatiegroep van de Grenslaup Vosseven weer bij elkaar. De eerstvolgende Grenslaup Vosseven staat namelijk gepland voor 19 september 2021, de 3e zondag van de maand. Konden we normaal gesproken gewoon doortellen en jaarlijks in september met een nieuwe serie van 10 trimlopen starten, dit jaar is dat niet mogelijk. Lees in een apart artikel over de aankomende loop en laat je daar informeren.

    Kort en bondig deze week. Geen Adje, geen planking met gewichten, geen bijzondere uitslagen, een gewoon weekend zonder bijzonderheden.

    Wil je ook begeleid worden bij het hardlopen? Wil je beter, sneller, gedrevener, (nog) gemotiveerder worden? Wil je liever samen trainen, samen lopen, samen sporten, meer gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus. Kom dan gewoon gratis 6 weken bij ons hardlopen en meetrainen! Maak het trainen in een groep gelijkgestemden mee. Ervaar de gezelligheid, de trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen! Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl