Gastlopen

Vanaf begin mei t/m eind augustus/begin september worden gastlopen gehouden op diverse dinsdagavonden (totaal ongeveer 8 – 10) en optioneel  een of meerdere keren op zondagochtend. Deze lopen worden door eigen leden uitgezet in hun eigen woonomgeving, dan wel op plekken, waar het nuttig/leuk kan zijn om eens te trainen.  (Denk hierbij aan voorbereidingen op een heuvelige loop, een trail, of bergloop)

Gastlopen staan open voor iedereen, ook niet-Grenslaupers. Alle hardlopers en hardloopsters, maar ook wandelaars zijn welkom.

De geplande gastlopen in 2019 staan vermeld onder de evenementenoverzichten.

Geplande gastlopen

Sylvester gastloop

zondag 31 december 2019

Ieder jaar op 31 december nemen we afscheid van het hardloopjaar met onze traditionel Sylvestergastloop.

 

Inschrijven: Hoeft niet. Deelname is helemaal vrij en voor iedereen.

Start/finish: Nieuw Vosseven , Lochtstraat 28, Stramproy

Kosten: Geen. Deelname is voor iedereen helemaal gratis!

Verzorging: Géén. Zelf meebrengen indien noodzakelijk en wenselijk.

Parcours: Je krijgt ter plekke een kaartje/routebeschrijving uitgereikt met daarop diverse mogelijke afstanden. De route volgt knooppunt wanderroutes. Download de GPX routes zodat je je niet verloopt als je een knooppunt aanwijzing hebt gemist.  Er wordt gelopen in afstand- en tempogroepen. Het is geen wedstrijd!!!!

Afstanden bij benadering: 5,5 km 6,9 km, 8,4 km, 10,8k, 15,7 km en 18,9 km. (onder voorbehoud van aanpassingen en mogelijkheden)

GPX bestanden van de routes tbv navigatie te downloaden en vervolgens op je sporthorloge of navigatie te zetten:

5,5 km

6,9 km

8,4 km

10,8 km

12,5 km

15,7 km 

18,9 km

Voor deelnemers die geen horloge met navigatie hebben kunnen met de APP’s voor de smartphone zoals GPX tracker de route ook volgen.

Start: 10:00u voor iedere hardloper

Wandelen? Wie zin heeft, mag de afstand(en) ook wandelen (Start 10:00 u.)

Risico: Alle deelnemers lopen op eigen risico, dienen de verkeersregels te respecteren en na te leven. Veiligheid en gezelligheid tijdens het lopen staat hier voorop en vooral gezond en veilig het nieuwe jaar halen.

Let op: Zorg, dat je op tijd aanwezig bent, want ná 10:00 u. is niemand van De Grenslaupers meer aanwezig om je op weg te helpen. Iedereen is, als het goed is, dan in beweging.

Informatie: Jack van Heel, tel. 0625080438

Van dit evenement worden geen uitslagenlijsten opgemaakt.