• Even stil op de site, Pasen en ….Go2Run

 • Even stil op de site, Pasen en ….Go2Run

  De website lag er afgelopen weekend even uit. Oorzaak weten we nog steeds niet. Was wel even ongemakkelijk. Hack, overbelasting, ddos aanval, factuur niet betaald? (Dit laatste niet, want die was al heel vroegtijdig voldaan!). We weten het gewoon niet. Ze werkt in ieder geval nu weer.

  De 2e Training van Go2Run is zaterdagochtend geweest. Nieuwe deelneemster nog toegevoegd. Ook deze training verliep op een prettige, sportieve en intensieve manier. Iedere deelnemer gaat ervoor om te slagen over een aantal weken. Wij gaan ervan uit, dat er 100% slagingskans is. Je kunt je deze week nog aanmelden om deel te gaan nemen. Doe dat via https://www.degrenslaupers.nl/go2run-beginnen-met-hardlopen

  De Roermond City Run van 16 april is afgelast wegens gebrek aan vrijwilligers en met name aan verkeersregelaars. Dat geeft iedereen de kans om deel te nemen aan de Grenslaup Vosseven die op 16 april gehouden wordt in de bossen achter bungalowpark ‘Vosseven’ in Stramproy. Voor verdere informatie zie de website of de facebookpagina van de Grenslaup Vosseven.

  Oh ja en het is ook nog Pasen. Tijd voor Paasruns, eigen hardloopinvullingen, trainingsdagen, gewoon wat freewheelen op hardloopschoenen, plannetjes maken en wat je nog meer kunt bedenken.

  Wil je ook voorbereidingen treffen om je grenzen te verleggen, trails te lopen? Je voorbereiden op lichte en zware hardloopevenementen? Wil je ook van de 1e tot de laatste dag bij regen, lage temperatuur, zon, licht, duisternis, wind tégen en wind méé  en alle ander weer en wind trainen? Wil je ook mooie dingen beleven? Ook je conditie opbouwen? Wil je gewoon leuk (leren) hardlopen? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl