• Eindhoven Marathon, what else? Hasselt!

 • Eindhoven Marathon, what else? Hasselt!

  Naast de marathon in Eindhoven waren er nog vele andere hardloopevenementen. Dwars door Hasselt bijvoorbeeld. Een goed georganiseerd spektakel over ongeveer 10 – 11 km over een mooi parcours met enkele pittige stukken erin (tegen bruggen omhoog)  en vooral ook hele straten met kasseien! Roel Roumen was er namens de Grenslaupers bij en zette een fraaie tijd neer. 49 minuten precies!

  Erik Houben, weliswaar geen Grenslauper meer, maar Vriend van de Grenslaupers en  via het trainingen verzorgen toch nog betrokken bij de club, nam aan de marathon deel in Eindhoven. Met een tijd van 2.56.45 bleef hij ruim onder de 3 uur. Een zeer mooie prestatie.

  Nicole Timmermans, al enige tijd niet zichtbaar bij de club, verraste iedereen door in Eindhoven de halve marathon te lopen. Hersteld van blessures en gedreven om te bewijzen dat ze best wel een lange afstand aankan. Mooi gedaan!

  De halve marathon komt er ook weer aan, 27 november om precies te zijn. Daarvoor zoeken we nog vrijwilligers / verkeersregelaars. Wil je komen helpen? Meld je dan even via halvemarathon@degrenslaupers.nl

  Inschrijven om deel te nemen aan de 32e Halve van Ell kan via https://inschrijven.nl/form/2022112716360-nl Er zijn je in ieder geval al een groot aantal mensen daarbij voorgegaan.

  Wil je ook bij zon, licht, duisternis, weer en wind trainen? Ook je conditie opbouwen? Ook je hardloopambities uitbreiden? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl