• Eind(elijk)hoven

 • Eind(elijk)hoven

  De maand van de marathons is begonnen. Door het uitstellen wegens Corona zijn in 2020 Berlijn, Londen, Hamburg, Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam, Leiden en nog veel meer marathons (hebben we het nog niet over alle andere wedstrijden) komen te vervallen. Dit jaar een inhaalactie. Zondag 10 oktober Leiden en Eindhoven, 17 oktober Amsterdam en 24 oktober Rotterdam, laatste zondag van oktober Etten-Leur en de eerste zondag van november New York.

  In Eindhoven staan traditioneel altijd wel enkele Grenslaupers aan de start. Is dichtbij, diverse mensen werken in en rond Eindhoven en nemen in bedrijventeams deel aan één van de afstanden. Anderen willen een marathon lopen, maar niet te ver van huis. Ook dan is Eindhoven een goed alternatief. Daarnaast is deze wedstrijd goed georganiseerd en sfeervol.

  Henk van Bree was erbij in de estafettemarathon samen met enkele collega’s van Cimac, zijn werkgever. De 2e wissel van de 42 km was voor Henk zijn rekening. In net 50 minuten legde hij de 10,5 km van dat deel af.

  Wijnand Willems liep de gehele marathonafstand als medewerker van Nedschroef. Zijn eindtijd 4:02:13 en een 1017e plek overall. Een mooie kroon op het vele voorbereidingswerk. Gefeliciteerd.

  Koen Custers zorgde in Eindhoven voor de foto’s van de marathon.  

  6 weken gratis meetrainen bij de Grenslaupers? Wil je beter, sneller, gedrevener, (nog) gemotiveerder worden? Samen trainen, samen lopen, samen sporten, meer gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus. Maak het trainen in een groep gelijkgestemden mee. Ervaar de gezelligheid, de trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen! Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl