• Donderdag, vrijdag, zondag

 • Donderdag

  Een bloedhete dag, die eerst in onweer en met veel neerslag zou eindigen, maaaarrr het bleef warm, ook tijdens de training. Veel water erbij dan gaat het allemaal wel.

  Vrijdag

  Met name de avond, toen was de Singelloop in Weert. Lekkere temperatuur, nog geen neerslag, veel deelnemers. Daaronder Harold Schroen en Marcel van Aggel (5 km in 25:52 en 23:56) en Jack Heijkers, Theo Halfers en Thijs van Pol (10 km in 53:23, 52:42 en 51:11).

  Zondag

  Na fikse buien, veel afkoelen, zwoel weer stonden er alleen maar trainingsloopjes of wandelingen op het programma. Een enkeling stapje op de fiets om een toerke te maken.

  Geen schokkende week dus.

  Grenslauper worden?

  Kun je al hardlopen en wil je je bij de Grenslaupers aansluiten? Obstacle-runs gaan doen,

  en wil je ook van de 1e tot de laatste dag bij regen, lage temperatuur, zon, licht, duisternis, wind tégen en wind méé en alle andere weersomstandigheden  trainen?  Wil je ook mooie dingen beleven? Wil je je netwerk uitbreiden, gezellig met andere praten (niet óp de telefoon zitten?!)? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden