• Dodeman, Grenslaup Vosseven, Halve Marathon, Lopen.

 • De titel van dit verhaaltje kent 4 begrippen in willekeurige volgorde, die we even door willen nemen.

  Lopen: de trainingen zijn weer hervat, iedereen mag er weer bij zijn. We hopen dan ook, dat de Grenslaupers in de komende tijd de draad van het trainen weer op gaan pakken. Spelbreker blijft echter steeds een ergens geconstateerde besmetting, waardoor een test of kortere quarantaine noodzakelijk is. Dat overkomt onze trainster Julia reeds voor de 2e keer. Gelukkig hebben we Henk en Theo die dat op kunnen vangen.

  Over 2 weken zou de afsluitende Grenslaup Vosseven van het seizoen 2020-2021 gehouden worden. Omdat evenementen dan nog niet mogelijk zijn, gaat ook dat hardloopmoment aan ons en de andere deelnemers voorbij. We zien er echter naar uit om in september de draad weer op te pakken. Hopelijk mag het dan weer, al is het met bepaalde maatregelen.

  De Halve van Ell editie 32! De 31e hebben we nog kunnen organiseren in 2019. De volgende editie mochten en konden we niet, omdat de pandemie een verbod op het houden van evenementen legde. Nu hopen we, dat 2021 wel in wedstrijdverband hardgelopen mag worden. De commissieleden staan klaar om te beginnen met organiseren. Volg het nieuws hierover maar in de komende tijd.

  Dodeman-trail. Dit heeft niets met een dode man te maken, maar alles met een weggetje ergens in Zuid-Limburg, dat de Dodemanweg heet. Bijzondere is, dat deze weg 77 hoogtemeters kent over een afstand van 1000 m. Heftig dus en goed genoeg om er een trail naar te noemen. Marleen van Lierop en Elize van den Akker waagden zich er aan. Rondje van ruim 11 km met deze klim erin. Getuige de foto is hun conditie op dit moment zo goed, dat ze er fris uit blijven zien ook na deze inspanning.

  Grenslaupers beleven? Samen trainen, samen lopen, samen sporten, de gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus. Kom gewoon gratis 6 weken bij ons hardlopen en meetrainen! Maak het trainen in een groep gelijkgestemden mee. Ervaar de gezelligheid, de trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen! Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden