• Dilsen, Maastricht, gastlopen, Grenslaup Vosseven.

 • Dilsen, Maastricht, gastlopen, Grenslaup Vosseven.

  Afgelopen week vond de laatste gastloop plaats in de serie van 2022. Maarheeze de locatie. Organisatie Marcel van Aggel in samenwerking met Rosalie Wiermans en Henk van Bree. Mooie routes, vervroegde starttijd in verband met de al invallende duisternis en uitstekende catering achteraf in de lerarenkamer van de school, waar Marcel werkzaam is. Nieuwe kansen in 2023 voor de gastlopen.

  Michel Hoeken is weer hersteld van de wandelsessie van één week eerder getuige zijn deelname en goede uitslag aan de Negenoordrun in Dilsen-Stokkem. 10 km in 58.14 min. Over drassige paden in een natuurgebied met verschillende heuveltjes en single-tracks. En dat voor iemand met zijn leeftijd! Chapeau.

  500 Hoogtemeters, een afstand van 18 km, onverharde wegen en paden, modder en waterplassen, goed op de richtingwijzers letten en je hebt het over de Pieterbergtrail, één van de Beartrails. Henk Janssen was er als enige Grenslauper bij om die uitdaging aan te gaan. 1 uur en 57 minuten voor de 18 km, mag een fraai resultaat genoemd worden. Het loopweer was in ieder geval voortreffelijk.

  Zondag 18 september is de 65e Grenslaup Vosseven, de trimloop die elke 3e zondag van de maand plaatsvindt in de bossen achter Bungalowpark Vosseven in Stramproy. Inschrijven kan vanaf 09:00 u. bij Boshuis “Nieuw Vosseven” aan de Lochtstraat 28 in Stramroy. Start is om 10 uur. Maximale looptijd is 1 uur en 30 minuten, waarbij je kunt kiezen uit 4 parcoursen, die je afwisselend kunt lopen.

  Ook in zon, licht, duisternis, weer en wind trainen? Ook je conditie opbouwen? Ook je hardloopambities uitbreiden? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl