• De laatste van 2022.

 • De laatste van 2022.  

  Bij het schrijven van dit bericht bleek, dat dit het laatste bericht van 2022 is. De eerstvolgende meldingen komen direct bij het begin van 2023.

  Voor een aantal leden is de laatste week van hun lidmaatschap aangebroken. Jammer voor ons, maar dat is een gegeven waarmee we moeten leven. Elk jaar weer. Sommigen blijven gelukkig als Vriend van de Grenslaupers betrokken bij de club.

  Er zullen Grenslaupers zijn, die dit weekend zijn gaan hardlopen, maar of het er veel zijn? Het heeft veel geregend!

  Het is wel een feestelijk weekend en een feestelijk  weekje. Maria Stienen viert op 25 december haar verjaardag, Harry Suntjens op 26 december en Marcel van Aggel op 27 december. Daar komt nog bij, dat de club op zaterdag de 31e het jaar 2022 feestelijk afsluit op een sportieve wijze. De Silvester Gastloop staat dan gepland. Hardlopen en wandelen vanaf Boshuis ‘Nieuw Vosseven’ aan de Lochtstraat 28 in Stramproy. Voor alle deelnemers een gratis kop koffie en na afloop gezellig na-borrelen en 2022 evalueren.

  We wensen in ieder geval onze leden, bestuurders, Vrienden, relaties, sponsoren en collega-verenigingen heel fijne feestdagen toe en een geslaagd, sportief en voorspoedig 2023. Laot de Grenslaupers mèr laupe! (ons lijflied).

  Wil je ook bij het feestrijke Grenslaupersvolkje komen? Wil je ook bij regen, lage temperatuur, zon, licht, duisternis en alle ander weer en wind trainen? Wil je ook mooie dingen beleven? Ook je conditie opbouwen? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl