• De Halve van Ell, De Halve van Ell, De Halve van Ell, De …. Én…?

 • De Halve van Ell, De Halve van Ell, De Halve van Ell, De …. Én…?

  Wat een week. Alles in het teken van de 32e Halve van Ell. Hét jaarlijkse hardloopevenement georganiseerd door De Grenslaupers. Fantastisch hoe de leden zich inzetten om dit hardloopfeestje in goede banen en door de lanen te leiden. Minder deelnemers dan andere jaren. Dat kan echter niet anders, als je kijkt naar het aanbod van de voorbije weken, de overvolle hardloopkalender, het WK voetballen (ja, dat is ook een sport!), Sintertijd, aankomende Kerst.

  Mooi was het dat sommige deelnemers voor een goed doel liepen, waaronder de Ziekte van Huntington!

  Bijna 60 vrijwilligers bemensten de posten, gaven de startnummers uit, verzorgden onderweg de deelnemers, hielden de veiligheid in de gaten, zorgden voor de gemoedelijke sfeer, bouwden op, braken weer af en ruimden daarna op. Onze dank daarvoor is groot. Heel groot. Deelnemers, bedankt allemaal en tot volgend jaar!

  Verdere info in de Limburger van aanstaande maandag.

  Dan was er ook nog Michel Hoeken. Hij heeft de hele reeksvan Gemeentelijke Boslopen in de Belgische grensregio gelopen. Vandaag, de laatste in Opitter (B). 9,2 km in 56:14. Mooi en gezond bezig geweest.

  Wil je ook bij zon, licht, duisternis, weer en wind trainen? Ook je conditie opbouwen? Meehelpen bij de Halve van Ell in 2023? Ook je hardloopambities uitbreiden? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl