• Coriotrail en

 • Coriotrail en …

  Het 2e weekend van juli. De wetenschap, dat het aantal besmettingen oploopt is er. Echter in de sportwereld is het op dat gebied rustig. Veel mensen in beweging, veel mensen op de fiets, veel mensen aan het hardlopen. De meesten – uitzonderingen daargelaten - al – minimaal 1 keer – gevaccineerd. Ook op een veilige afstand tot elkaar, want de 1,5 m geldt nog net als handen wassen.

  Bij  Het Vosseven in Stramproy werden enkele wandelende Grenslaupers gezien. Onderweg hadden zij veel ontmoetingen op minder dan anderhalve meter met een groot aantal MUGGEN, geen dazen! Waar zijn de dazen trouwens? Weinig te zien tot nog toe?

  Als je Vera van Pol heet, naar de Olympische Spelen gaat om Nederland bij het turnen te vertegenwoordigen en je ouders zijn beide lid van De Grenslaupers, dan kom je in het nieuws. Vera kreeg van Gaan voor Goud een cheque uitgereikt – via haar ouders – van € 500,00 als ondersteuning voor haar poging om een medaille (goud?) te gaan veroveren. Vera, we wensen je heel veel succes toe en zullen je prestaties volgen.

  Roos Minke-Schure legde in een wedstrijd 21 km af onder barre omstandigheden, echter niet alleen, maar samen met haar hond Dalton! Heel goed van Roos, maar ook van Dalton.

  Imstenrade ligt in het zuidelijke deel van Limburg. Één keer per jaar staat de plaats in het teken van een sportief hardloopevenement, de Corio-trail. Dit keer met 3 Grenslaupers erbij, die hun conditie wilden testen op de afstand van 21 km. Wijnand Willems, Hans Nievergeld en Henk Janssen vertrokken om 12:00 u precies vanaf de startlocatie voor de prachtig mooie ronde. Hoogtemeters, natuur, oude paden van de Romeinen. Een trail over historische wegen. Tijd is in een trail minder van belang, dan het beleven.

  Is hardlopen ook jouw ding geworden tijdens de pandemie? Wil je daar in begeleid worden? Wil je beter, sneller worden? Wil je liever samen trainen, samen lopen, samen sporten, meer gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus. Kom dan gewoon gratis 6 weken bij ons hardlopen en meetrainen! Maak het trainen in een groep gelijkgestemden mee. Ervaar de gezelligheid, de trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen! Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl