• Carnaval, Corona, Hardlopen, Schaatsen

 • Wat doen Grenslaupers als het koud is?

  Naar aanleiding van een vraag om foto’s kwamen enkele mooie ideeën binnen.

  Hans Nievergeld trok er met zijn hond Nozem (ja zo heet die) op uit om een kilometer of 3 te gaan hardlopen. Hans, beetje moe, hond moe. Allebei tevreden.

  Dirk Jimmink trok er op de vroege zondagmorgen alleen op uit om een heel grote ronde van 18 km (bijna) te gaan hardlopen. Kanaal Wessem Nederweert is dan de rechte lijn, waarlangs je kunt lopen. De rest van het gezin sliep lekker uit! Dirk moe en de rest uitgeslapen!

  Marleen van Lierop en Elize van den Akker liepen hun zondagse ronde, maar in een tempo, dat ze achter hun schaduwen aanliepen. Was het te koud? Waren ze moe? Dat hebben ze er niet bij gezegd. Wel lekker gelopen in en rond Budel en zo.

  En dan Laura. Die was met haar loopmaatje onderweg voor een langere duurloop. Als je dan ijs ziet, toch even proberen hoe het met hardloopschoenen toeven is op ijs. Selfie en dan gauw verder.

  In Oudehaske in Friesland (althans in die buurt) vertoefde Thijs van Pol. Niet om hard te lopen (of toch?), maar om te schaatsen. Op de Nanewiïd schaatste hij meerdere kilometers. Met de befaamde en beruchte Grenslaupers buff om zijn hals.

  Of dit allemaal volgende week ook nog kan? Nee, als we de weerberichten moeten geloven – en dat doen we? – ligt de temperatuur volgend weekend flink boven het 0-punt.

   

  Beleef – zo gauw alle beperkingen opgeheven zijn – de Grenslaupers. Het samen trainen, het samen lopen, het samen sporten, de gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus. Kom gewoon (als het weer mag en kan) gratis 6 weken bij ons hardlopen en meetrainen! Maak het trainen in een groep gelijkgestemden mee. Ervaar de gezelligheid, de trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen! Meld je via secretariaat@degrenslaupers.nl of 06-21573196.