• Brabant-Limburg oftewel Helmond-Stramproy

  • Brabant-Limburg oftewel Helmond-Stramproy

    Een 2-tal Grenslaupers was in Helmond te vinden (2 Limburgers in Brabant dus!) bij de Halve van Helmond. Een goed georganiseerde sfeervolle wedstrijd met een respectabel aantal deelnemers. De 10 km ging over 1 ronde en de halve marathon over 2 ronden. Roerl Roumen liep een PR op 10 km en zette op de totale ronde een tijd meer van ruim 45 minuten. Fantastisch resultaat, vooral als je daarbij in aanmerking neemt, dat dat PR geen vooropgezet plan was, maar een ‘toevalstreffer’. Marc Munnecom liep de 21 km in 1:44:18. Ook geweldig goed. Hij gaf de organisatie een 9,2 als waardering. Geen 10, omdat ze een kartonnen medaille uitreikten aan de finishers. Maar dat kan en kon de pret van het hardlopen niet drukken.

    In Stramproy, aan de Nederlandse kant van de provinciegrens kwamen enkele mensen uit Eindhoven lopen, Brabanders in Limburg dus! Hier hoefden en werden geen toptijden gelopen, maar werd simpelweg fijn, sportief, zonder de druk van presteren hard gelopen.

    De 3e Training van Go2Run is zaterdagochtend geweest. Goed verlopen. Paar mensen met pijntjes en kleine kwaaltjes, maar dat gaat goed komen.

    Wil je ook voorbereidingen treffen om je grenzen te verleggen, trails te lopen? Je voorbereiden op lichte en zware hardloopevenementen? Wil je ook van de 1e tot de laatste dag bij regen, lage temperatuur, zon, licht, duisternis, wind tégen en wind méé  en alle ander weer en wind trainen? Wil je ook mooie dingen beleven? Ook je conditie opbouwen? Wil je gewoon leuk (leren) hardlopen? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl