• Bevrijdingsvuur, Craenendonck, Grenslaup Vosseven en ….

 • Bevrijdingsvuur, Craenendonck, Grenslaup Vosseven en ….

  Op diverse plekken in Nederland vinden bevrijdingsvuur-estafettes plaats. In dit weekend werd de bevrijding van Nederweert en Meijel herdacht. Daarom werd een ontstoken bevrijdingsfakkel van Nederweert naar Meijel gebracht door 3 Grenslaupers. Roel Roemen, Helmi Truijen en Hans Truijen. Zij leverden de fakkel met het vuur af bij het monument in Meijel.  

  In Craenendonck de Halve Marathon en andere afstanden. Wijnand Willems liep hier de 21 km en Marcel van Aggel de 10 Mijl. Wijnand had ook op de zaterdag al 21 km hardlopend afgelegd in de voorbereiding op zijn deelname aan de marathon van Eindhoven.

  Na een stop van 12 maanden door Corona stond hij weer op het programma, de 57e editie van de Grenslaup Vosseven in Stramproy. 1½ uur hardlopen (maximaal) over één of meer van de uitgezette 4 parcoursen die allemaal verschillend zijn qua afstand.

  Ook hier enkele Grenslaupers aan de start op de diverse aangeboden afstanden.

  Goede berichten rondom ons heen. Waar sommige grote lopen in de voorbije weken nog afgelast werden komen steeds meer berichten door, dat wedstrijden en trimlopen weer door gaan. De Rotterdam marathon o.a. Ook de Leudalbosloop in Heythuysen zal de reeks weer hervatten na bijna 1½ jaar niets te hebben kunnen organiseren.

  Wil je ook begeleid worden bij het hardlopen? Wil je beter, sneller, gedrevener, (nog) gemotiveerder worden? Wil je liever samen trainen, samen lopen, samen sporten, meer gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus. Kom dan gewoon gratis 6 weken bij ons hardlopen en meetrainen! Maak het trainen in een groep gelijkgestemden mee. Ervaar de gezelligheid, de trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen! Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl