• Beginnen, volhouden en ….. ooit eindigen.

 • Beginnen, volhouden en ….. ooit eindigen.

  Beginnen

  Ooit zijn ze allemaal een keer met hardlopen begonnen, de Grenslaupers. De ene vrij vroeg in het leven, de ander op latere leeftijd. De een voor zichzelf, de ander onder begeleiding of bij een beginnersgroep.

  Dat laatste is nu ook weer mogelijk. De Grenslaupers starten een nieuwe beginnersgroep op 6 april aanstaande. Go2Run heet het project. 7 Hoofdtrainingen en 14 aanvullende trainingen (voor degenen die willen en kunnen).

  Onder leiding van onze trainersgroep kun je leren hardlopen in 7 weken. Van 0 – 3 km, oftewel ongeveer 25 minuten aan één stuk Meer weten? Lees dan verder op de info- en aanmeldpagina op deze website.

  Volhouden

  Als je dan eenmaal aan het hardlopen ‘geroken’ hebt, dan wil je mogelijk méér. Dat kun je bereiken in aanvullende trainingen die je naar een wedstrijdje of duurloop over 5 km leiden. Daarna zul je meer op eigen kracht moeten gaan doen. “Motivatie” heet dat. Bij LG De Grenslaupers kun je dat volhouden vorm gaan geven als je wilt.

  ….. ooit eindigen

  Na vele, vele jaren hardloopplezier komt ooit voor iedereen de tijd, dat het hardlopen niet meer zo goed gaat en dat je moet besluiten om minder kilometers te gaan maken, of zelfs helemaal moet stoppen en andere sportieve bezigheden moet gaan zoeken, zoals wandelen, fietsen, … Daar gaan we echter nog niet aan denken!

  Zie daar, het leven van een hardloper of hardloopster.

  Nog niet eindigen

  De man, waarover we enkele weken geleden een artikel schreven stopt echter nog lang niet met hardlopen, ondanks zijn leeftijd. Michel Hoeken trok er ook op deze zondag op uit om 9 km over een behoorlijk zwaar parcours af te leggen bij het Teutenloopcriterium in Sevensmolen (Pelt, België). 56:10 was zijn eindtijd. We doen het hem niet na!

  Wil jij starten met hardlopen, of lid worden van het  Grenslaupersvolkje?

  Dat kan! Je kunt bij dit befaamde hardloopvolkje allerlei taal en talen uitslaan en tevens aan je conditie werken. 30 jaar bestaat  het volkje in 2024. Wil je dus toetreden tot deze exclusieve speciale groep? Wil je beginnen met hardlopen, trainen voor een specifiek doel, je grenzen in 2024 verleggen, aan hardloopwedstrijden, trails, of andere hardloopevenementen deelnemen?

  Wil je ook van de 1e tot de laatste dag bij regen, lage temperatuur, zon, licht, duisternis, wind tégen en wind méé  en alle andere weersomstandigheden  trainen? Wil je ook mooie dingen beleven? Wil je je netwerk uitbreiden, gezellig met andere praten (niet óp de telefoon zitten!)? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of als je een absolute beginner bent, meld je dan aan voor het Go2Run project, dat 6 april weer van start gaat. Kijk daarvoor bij https://www.degrenslaupers.nl/go2run-beginnen-met-hardlopen