• Bearded Bastards Bosloop, meting en trimloop

 • Bearded Bastards Bosloop, meting en trimloop

  Joop Brouwers, bebaarde Grenslauper, medebeheerder van de grenslaupers-website, enige tijd uit de running geweest wegens blessures, is goed op de terugweg om weer lekker het hardlopen op te pakken. Bossen, onverharde wegen en paden en de rust van de natuur hebben zijn voorkeur bij het hardlopen. Daarom was hij er in Herkenbosch op 1 oktober bij, toen daar de Bearded Bastards Bosloop georganiseerd werd. Een kleinschalig hardloop/trail evenement, waaraan in hoofdzaak mannen met baarden deelnamen. Ruim 12 km legde hij in alle rust en met alleen het ruisen van de wind door de baard af.

  Heel vroeg in de zondagmorgen van 2 oktober kwamen in Ell 5 mannen bij elkaar. Henk Janssen, Gerben Broens, Jos Smeets, Hans Nievergeld en Wijnand Willems. Op hun programma: de 2e poging om de juiste afstand van de 32e Halve van Ell op te meten.  Na ruim 3 uur overleg, fietsen, opmeten, deelstukjes fietsen en afsluiten met koffietje stond de uitslag vast. Certificaat kan nu door de Atletiekunie afgegeven worden.

  En dan was er nog de Hema-IJzerenman-Volksloop in Weert. 5 Grenslaupers aan de start, waarvan we helaas geen opnamen meer hebben kunnen maken. Maria Stienen, Leny Gillesen, Marcel van Aggel, Thijs van Pol en Wout Scheper. Ze waren er weer bij.

  Wil je deel gaan nemen aan de 32e Halve van Ell? Schrijf dan alvast in. Er is alleen voorinschrijving, geen na-inschrijving op de dag zelf. Wél is er een beperkte online-na-inschrijving gedurende 4 dagen (21 t/m 24 november). Voor verdere info kijk op https://www.degrenslaupers.nl/halve-van-ell.

  Ook in zon, licht, duisternis, weer en wind trainen? Ook je conditie opbouwen? Ook je hardloopambities uitbreiden? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl