• Aon de geng...

  • Aon de geng…

    Vanaf de afgelopen week donderdag wordt er weer – zo goed en kwaad als mogelijk – getraind in groepen van maximaal 30 Grenslaupers. Afstanden worden aangehouden. Niemand dichter dan 1,5 meter van de ander af. De eerste trainingsinhouden zijn via de app gedeeld. De routes weer uitgegeven. Kortom, er is weer lekker getraind, lekker hard gelopen en weer ouderwets veel gekletst.

    Jammer is het dat Anouk van de Wetering ons gaat verlaten. Door studie en werk heeft ze te weinig tijd om ons te bleven bezoeken en trainen. In noodgevallen is ze echter nog bereikbaar en inzetbaar. We wensen haar veel succes met haar carrière.

    Getraind werd er op Pinksterzondag ook. Door wie, dat is niet precies bekend. Henny Offermanns, Wilma van Muijen en Henny’s hond Indy gingen in ieder geval voor 7,5 km. De hand had het naar het einde van de training toe het moeilijkst.

    Wil jij ook de Grenslaupers beleven? Samen trainen, samen lopen, samen sporten, de gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus. Kom gewoon gratis 6 weken bij ons hardlopen en meetrainen! Maak het trainen in een groep gelijkgestemden mee. Ervaar de gezelligheid, de trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen! Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl