• Afgelast

 • Afgelast

  2 Persconferenties in 1 week, uitzonderlijk. Een nieuwe virusvariant was de oorzaak daarvan. Veel beperkingen opnieuw. Gevolgen voor de Grenslaupers…. 3 Afgelastingen. De Grenslaup Vosseven ging niet door op 19 december en op voorhand was de Silvester Gastloop van 31 december al afgelast.

  Hierdoor kwamen en komen belangrijke ontmoetingsmomenten voor hardlopers en in het bijzonder Grenslaupers te vervallen.

  Daar komt nog bij, dat de trainingen ook komen te vervallen tot en met 14 januari. Na 5 uur in de middag mag er niet meer op of in accommodaties getraind worden, maar ook mag er alleen nog in groepjes van 2 getraind/gelopen worden (boven de 18 jaar!) met als eventuele 3e een trainer of begeleider. Dat is echter niet haalbaar en wenselijk, temeer, omdat de overheid meerdere groepjes van 2 die in elkaars nabijheid trainen, maar toch voldoende afstand houden als één groep ziet.

  We zijn heel benieuwd hoe lang dit keer de gekozen en genomen maatregelen gaan duren. Hardlopen blijven de doen. Dat is ook een virus!

  6 weken mag je gratis meetrainen bij De Grenslaupers om te proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op te doen.

  Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl