• A, B, B (D)

 • A, B, B (D)

  Lijkt een beetje vreemd deze titel, maar is uit te leggen.

  A, eerste letter van het alfabet, maar staat ook voor Alpha bier, de naam van een brouwerij in Schinnen die hoofdsponsor is van de Alpha Trail. Henk Janssen (nog maar net pensionado) en Wijnand Willems namen hier aan deel. 560  hoogtemeters, veel modder, veel gladde paden, lange beklimmingen, maar veel hardloopplezier over een afstand van 24 kilometer en een tijd van 3.36.44 en 3.36.04. Na afloop een mooie beloning in de vorm van een lekker (Alpha) biertje!

  B. Deze eerste B staat ook voor biertje. Een biertje dat Henny Offermanns en Wilma van Muijen verdiend hadden (zoals ze de redactie lieten weten) na een trainingsloop van ruim 11 km op deze zondagmorgen.

  B (D) staat voor Bracht. Een kleine Duitse gemeenschap in de buurt van Reuver. De plaats is bekend door een groot voormalig munitiedepot van de Engelse strijdkrachten. Ook lagen hier ooit atoomkoppen opgeslagen. Jos Smeets had dit terrein uitgekozen voor een wandeling samen met partner en hond. In voorgaande jaren nam hij hier meerdere keren deel aan de door TUS Bracht uitgezette Herbstlauf durchs Depot. Meerdere Grenslaupers en oud-Grenslaupers zullen zich deze trainings-prestatieloop nog herinneren. De beloning na afloop bestond niet uit een biertje, maar uit een baquette.  

  6 weken gratis, beter, sneller, gedrevener, (nog) gemotiveerder worden, samen trainen, samen lopen, samen sporten, meer gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus, samen trainen in een groep gelijkgestemden, gezelligheid, trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen! Meld je dan via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl