• 75%, marathons en blabla

 • Hier had een foto van Henk Kristel Roel en Hans moeten staan, maar die staat er helaas niet.

 • 75%, marathons en blabla

  Het aantal views van het artikel van afgelopen week bedroeg bij het samenstellen van dit artikel 150. Dat is 75% van het streefaantal. Begint er op te lijken, dat we tocht richting de 200 per week gaan. Promo geboden. We zijn benieuwd.

  Vorige week al konden we berichten, dat er enkele Grenslaupers naar de Eindhoven marathon gaan op 8 oktober. Daar komt nog een 3e bij, Kristel Evers. Daar komt nog bij als vermelding, dat Henk Janssen in het najaar naar Canada gaat voor een langere vakantie en daar de marathon van Victoria in Brittish Columbia mee pikt tijdens zijn verblijf. Hij is ook aan de training begonnen, samen met Kristel en Hans Nievergeld. Bij dit gezelschap heeft zich ook Roel Roumen gevoegd. Hij traint voor een marathon, maar weet nog niet welke, Eindhoven, Köln, Amsterdam, Etten-Leur, ergens in Canada, Washington, New York, … of nog een van de heel veel andere. We gaan het van hem horen.

  Dan klonk er vandaag een vreemd geluid vanuit de bossen in het Leudal. Een langdurig bla, bla, bla, bla, bla, bla. Wat dat was? 3 Grenslaupers die bij de Leudal Bosrun waren. Maria Stienen liep op eigen tempo haar rondje. Leny Gillessen en Jos Smeets hadden mekaar qua wandeltempo gevonden en wandelden al bla, bla-end van start naar finish. Verder was in Heythuysen geen enkele andere Grenslauper te bekennen.

  Wil je ook voorbereidingen treffen om je grenzen te verleggen, in het buitenland aan wedstrijden deel te gaan nemen, trails te lopen? Je voorbereiden op lichte en zware hardloopevenementen? Wil je ook van de 1e tot de laatste dag bij regen, lage temperatuur, zon, licht, duisternis, wind tégen en wind méé  en alle ander weer en wind trainen? Wil je ook mooie dingen beleven? Ook je conditie opbouwen? Wil je gewoon leuk (leren) hardlopen? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl

 • Hier had een Bla Bla foto moeten staan, maarrrr......