• 70, oudste, Go2Run.

 • 70, oudste, Go2Run.

  Vastelaovesweekend, Carnaval voor degenen die dat woord niet begrijpen of kennen. Veel mensen aan het feesten, veel mensen op pad, maar niet om te rennen. Toch vond de 70e Grenslaup Vosseven plaats. Geen extra feestelijkheden, geen extra zaken, wel een aantal nieuwe deelnemers. Welkom.

  Als we een optelsom maken van de Grenslaupen Vosseven en de Wallenlopen die gehouden zijn door De Grenslaupers en haar voorganger, dan komen we tot het respectabele aantal van 395! Daarmee is het één van de oudste trimlopen in de regio die nog georganiseerd worden.

  De oudste was Michel Hoeken bij de Bilzen Off Road. Met zijn 75 jaar koos hij zeer verstandig voor de 7,2 km op dit modderige pittige heuvelachtige parcours. Michel is still going strong! 46 minuten en 39 seconden had hij voor de afstand nodig.

  Dan een ander nieuwtje. De Grenslaupers starten een beginnersgroep, Go2Run. Op 1 april is voor die groep de 1e training (de datum is geen grapje!). Wil je ook van 0 naar 3 km leren hardlopen in 8 weken, meld je dan aan via https://www.degrenslaupers.nl/go2run-beginnen-met-hardlopen of stuur aan mailtje met je naam, adres, postcode woonplaats, email en telefoonnummer naar info@degrenslaupers.nl

  Wil je ook voorbereidingen treffen om je grenzen te verleggen, trails te lopen? Je voorbereiden op lichte en zware hardloopevenementen? Wil je ook van de 1e tot de laatste dag bij regen, lage temperatuur, zon, licht, duisternis, wind tégen en wind méé  en alle ander weer en wind trainen? Wil je ook mooie dingen beleven? Ook je conditie opbouwen? Wil je gewoon leuk (leren) hardlopen? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl