• 60e? Nieuw jaar, nieuwe kansen

 • 60e? Nieuw jaar, nieuwe kansen

  De 60e editie van de Grenslaup Vosseven – onze maandelijkse trimloop in Stramproy – zou al in juni 2020 (!) plaats hebben moeten vinden, echter Covid-19 gooide roet in het eten. Vervolgens zou het dan toch in december 2021 gebeuren. Mooi niet. Januari 2022 dan? We gaan het meemaken (of niet)!

  Op deze eerste zondag van het jaar 2022 is er weinig nieuws te melden, omdat hardloopwedstrijden en trimlopen in Nederland niet georganiseerd mogen worden in tegenstelling tot België, waar dat wél is toegestaan.

  Een aantal leden heeft in de voorbije 2 jaar de vereniging verlaten een aantal anderen is erbij gekomen. Assistent-trainers zijn opgeleid en aan het trainersteam toegevoegd. Nieuwe TL3 is in opleiding. Nieuwe kansen genoeg dus in 2022 op trainingsgebied, maar ook op het  promoten van de hardloopsport en het werven van leden voor die sport en de vereniging. Bewegen is zeer aan te raden. Hardlopend voortbewegen nog meer.

  6 weken mag je gratis meetrainen bij De Grenslaupers om te proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op te doen.

  Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl