• 60e (2e keer)! Andere Grenslaupersactiviteiten

 • 60e (2e keer)! Andere Grenslaupersactiviteiten

  Als de voortekenen niet bedriegen, gaan we ook in januari 2022 de 60e editie van de Grenslaup Vosseven niet halen. Omdat de persconferentie aanstaande vrijdag is en het aantal besmettingen heel erg hoog ligt, is de verwachting dat de maatregelen die op dit moment gelden nog 1 – 2 (of misschien meer) weken langer gaan gelden. Gelukkig mogen de scholen weer open en kan de jeugd in ieder geval weer tot 20:00 u. sporten.

  Dat weerhoudt Grenslaupers er niet van om in beweging te blijven.

  Thijs van Pol liep moederziel alleen meer dan 20 km op zondagmorgen. Koude en buien trotserend kwam hij na afloop moe, maar met een zeer voldaan gevoel, thuis.

  Jos Smeets heeft na allerlei medische perikelen het wandelen opgepakt en toog – ook moederziel alleen – het Leudal in in zijn woonomgeving. Een pittige, modderige, van hoogtemeters en fraaie uitzichten voorziene wandeling van bijna 9 km was het resultaat. Voor een deel over de route van de Trailrun Leudal. Gevoel was hetzelfde als bij Thijs, voldaan!

  6 weken mag je gratis meetrainen bij De Grenslaupers om te proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op te doen.

  Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl