• 22 naar 42 en geen 200

 • 22 naar 42 en geen 200

  Een weekend in juli. De derde zondag van juli. Nieuws? Niet echt. Komkommertijd. Veel Grenslaupers gaan of zijn op vakantie. Wat kun je als redactie dan nog voor nieuws brengen? Wel… het volgende:

  Hans Nievergeld en Marcel van Aggel gaan van 22 naar 42 km. Dat wil zeggen, ze gaan, of béter zijn begonnen aan de voorbereidingen op de marathon van Eindhoven in oktober aanstaande. Als startdatum is 16 juli uitgekozen en als beginafstand 22 km. Een eerste trainingsloop, een eerste afstand naar het uiteindelijke gebeuren.

  Succes hebben ze nodig. De rust ook om de trainingsafstanden en verdere voorbereidingen te doen.

  Om nog maar een getal te gebruiken, 200. Dat aantal views hebben we bij het artikel van afgelopen week niet gehaald. Kijken of het in één van de komende weken gaat gebeuren.

  Wil je ook voorbereidingen treffen om je grenzen te verleggen, in het buitenland aan wedstrijden deel te gaan nemen, trails te lopen? Je voorbereiden op lichte en zware hardloopevenementen? Wil je ook van de 1e tot de laatste dag bij regen, lage temperatuur, zon, licht, duisternis, wind tégen en wind méé  en alle ander weer en wind trainen? Wil je ook mooie dingen beleven? Ook je conditie opbouwen? Wil je gewoon leuk (leren) hardlopen? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl