• 2021

 • Nieuw jaar!

  Laten we dit artikel beginnen met iedereen een geslaagd, sportief en hardlopend 2021 te wensen.

  2020 hebben we enkele dagen geleden afgesloten, 2021 ingeluid. Dit keer niet hardlopend het jaar uit via de Sylvesterloop of de Oliebollenloop, maar – zover dat mogelijk was – trainend of via een virtuele run. Hoeveel mensen aan de virtuele Winterrun hebben deelgenomen weten we nog niet. Wél, dat sommigen hun persoonlijke records verbeterd hebben. Henk van Bree is er daar één van. Op de 21 km noteerde hij een tijd van 1.58.01. Daarmee ging hij ruim onder de eerder gelopen tijden zitten. Gefeliciteerd!

  We hebben over 2020 geen kilometer-registratie gedaan. Het waren er zo weinig, dat een vergelijk met 2019 en mogelijk 2021 en verder zeer scheef zou zijn.

  Een felicitatie gaat ook naar Henk Janssen die opa geworden is vlak voor Kerstmis. Kleindochter Lynn staat op de lijst van nieuwe Grenslaupers!!!

  Nog een paar weken geduld hebben en hopen dat dan het hardloopgesternte er beter voor staat dan nu. Er zijn echter nog weinig signalen dat dat het geval is.

  Het gedrag van heel veel Nederlanders (en ook inwoners van de omringende landen) laat weinig hoopvols zien, alhoewel het overgrote merendeel van zeer goede wil is. In veel gevallen overheerst IK boven WIJ is soms het gevoel!

  Om allerlei redenen hebben diverse leden de Grenslaupers verlaten. Denk aan werk, blessures, verhuizen, Corona, verleggen van prioriteiten. Dat is jammer. We staan echter altijd open om nieuwe leden te ontvangen.

  Beleef het samen trainen, het samen lopen, het samen sporten, de gezelligheid, het WIJ-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus. Kom gewoon (als het weer mag en kan) gratis 6 weken bij ons hardlopen en meetrainen! Maak het trainen in een groep gelijkgestemden mee. Ervaar de gezelligheid, de trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen! Meld je via secretariaat@degrenslaupers.nl of 06-21573196.