• 1 Week 2021

 • 1 week 2021!

  Doordat we wat laat de publicatie van de Virtuele Winterrun hadden gedaan, was het aantal deelnemers die voor De Grenslaupers kozen natuurlijk niet optimaal. Gelopen is er wel. 7 Deelnemers. Ieder voor zich, sommigen op de eigen locatie en anderen op één van de door de vereniging gemaakte parcoursen.

  Vermeldenswaardig is dat Gerda Peeters mee heeft gelopen, haar horloge weigerde dienst, de upload ging niet helemaal zoals zij dat wilde, maar ze kwam uiteindelijk toch in de uitslagenlijst van de 10 km voor. Gerda, we zien je graag volgende keer terug.

  Op 30 december 2020 overleed oud-Grenslauper, oud-halve marathon-commissielid en Vriend van de Grenslaupers, Geert Evers aan mede de gevolgen van Corona. Samen met zijn vrouw Josée Stienen en een hechte organisatiegroep was hij diverse jaren een stuwende kracht achter het slagen van de Halve van Ell. Josée en familie wensen we heel veel sterkte toe!

  Verder is er op dit moment weinig te melden behalve…. Er mag nog niet getraind worden in groepen, trainingen zijn tot en met 19 januari 2021 gecanceld. We vrezen, dat de lock-down verlengd gaat worden en dat er na 19 januari nog 2 tot 4 weken bij komen. We gaan het beleven op 12 januari!

  Beleef het samen trainen, het samen lopen, het samen sporten, de gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus. Kom gewoon (als het weer mag en kan) gratis 6 weken bij ons hardlopen en meetrainen! Maak het trainen in een groep gelijkgestemden mee. Ervaar de gezelligheid, de trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen! Meld je via secretariaat@degrenslaupers.nl of 06-21573196.